Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ


Το Ωδείο Βορείου Ελλάδος, ο μεγαλύτερος Μουσικός Εκπαιδευτικός Οργανισμός της Μακεδονίας στα πλαίσια των δράσεων και της κοινωνικής ευθύνης, παρέχει από 1 - 31 Μαΐου 2015 δωρεάν μαθήματα μουσικής σε παιδιά Δημοτικού ηλικίας 6-8 ετών. Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του οργανισμού μας όπου οι μικροί μαθητές και μαθήτριες θα έρθουν σε επαφή με την «ευγενεστέρα των Τεχνών», τη Μουσική.
 Ειδικοί μουσικοπαιδαγωγοί θα δείξουν στους μικρούς μας φίλους τα πρώτα βήματα και θα τους διδάξουν τις πρώτες λέξεις της παγκόσμιας κοινής γλώσσας, της Γλώσσας της Μουσικής. Έννοιες όπως ΝΟΤΕΣ, ΠΕΝΤΑΓΡΑΜΜΟ, ΜΕΛΩΔΙΑ, ΑΡΜΟΝΙΑ, ΣΟΛΦΕΖ, ΠΑΡΤΙΤΟΥΡΑ, ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ καθώς και μια πρώτη γνωριμία με όλα τα όργανα, θα δώσουν το ερέθισμα στα παιδιά ν’ ανακαλύψουν τον κόσμο της μουσικής και τις δικές τους δυνατότητες.

Το πρόγραμμα «ΓΥΡΩ – ΓΥΡΩ ΟΛΟΙ…..ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ Η ΜΟΥΣΙΚΗ» θα λειτουργεί μία φορά την εβδομάδα για 4 συνεχείς εβδομάδες από 1 έως 31 Μαΐου και στόχος είναι να φιλοξενήσει όσο το δυνατόν περισσότερους μαθητές. Θα υπάρχει κατάσταση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται από τους γονείς – κηδεμόνες από 16 Μαρτίου έως 3 Απριλίου 2015 & από 16 έως 30 Απριλίου 2015, στις εγκαταστάσεις των τεσσάρων παραρτημάτων του Ωδείου Βορείου Ελλάδος. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Πληροφορίες θα δίνονται στα τηλέφωνα 2310422885 & 2310422742.
Ιστοσελίδα: http://www.conservatoire.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου